frietzak 't patatje

Frituur ’t Patatje Borgloon. Like ook onze Facebook-pagina en volg ons !

Koeltoog frituur Patatje Borgloon

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De klant mag rekenen op lekkere versgesneden frietjes en goed kwalitatief vlees omdat we van de leveranciers de beste kwaliteit verwachten.

Met trots mogen wij u verkondigen dat frituur ’t Patatje Borgloon tot 1 van de 10 beste afhaalzaken in Vlaanderen verkozen is door een professionele jury. Frituur ’t Patatje Borgloon heeft zondag 24/11/2013 een Hospitality Award in ontvangst mogen nemen. Dat is een symbool voor kwaliteit, gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Volg ons op onze facebook-pagina: frituurpatatje Borgloon en vind de pagina leuk !.

Onze frietjes worden sinds 1999 nog op ambachtelijke wijze gemaakt. Iedere aardappel word nog zelf met de hand gesneden. De Huisbereide gerechten : stoofvlees, goulash, spaghetti, vide, pita, bouletjes in tomatensaus, huisbereide gehaktballen en huisbereide tartaar worden met de nodige zorg bereid. In ons gamma zijn er koude en warme broodjes. Voor de Burgers hebben we variatie van kleine burgers tot grote burgers.

Een assortiment aan lekkere groetenslaatjes voor de gezonde frituurbezoeker is er ook. Voor de saus hierbij kan u kiezen tussen onze snacksauzen of een huisbereide dressing. Diverse schotels zijn verkrijgbaar naargelang de smaak van de klant. Als dessert zijn er ook ijsjes verkrijgbaar voor zowel jong als oud.

U kan altijd een telefonische bestelling plaatsen: 012 / 21 55 16.