Even voorstellen.
Ik ben Dominique en heb genoten van een traiteur-opleiding. In februari 1999 heeft frituur ’t Patatje Borgloon zijn deuren geopend. Van in het beging is er gekozen voor kwalitatieve producten, zowel voor de frieten, de snacks als voor de zelfbereide gerechten.
Dat wij enkel met de beste producten werken vertaalt zich in het behalen van de Hospitality-Award die wij op 24 november 2013 door een professionele jury in ontvangst hebben mogen nemen.
Onze huisbereide gerechten : stoofvlees, goulash, spaghetti, bouletjes in tomatensaus, videé, pitta en tartaar maken we zelf en we staan garant voor de versheid van al onze producten die wij aanbieden.
Sinds de opstart van de zaak in 1999 worden de frieten nog altijd op ambachtelijke wijze gemaakt. Iedere aardappel word nog zelf met de hand gesneden.
Wij zijn fier om u als klant te mogen bedienen en dat u mag proeven van al onze gerechten die met liefde bereid zijn.
Tot binnenkort !
Vriendelijke groeten,
Dominique